BONAIRE SHOPPING CENTRE

For remodelling this shopping centre, boards and profiles of different sections were required that presented wood-like finishes which could be curved. All this is achieved through the installation of several GEOLAM profiles. In this way, the existing aesthetic was updated and modernized, transforming the look and the ambiance of the large central square.

About This Project


PROJECT TYPE: Shopping Centre. www.bonaire.es


LOCATION: Aldaia – Valencia (Spain).


ARCHITECT: Cot & Partners, Madrid.


FAÇADE CONSTRUCTION: Aldesa Construcciones, S.A.


PRODUCT INFORMATION: Facade cladding with GEOLAM profiles. Duo and hybrid profiles of aluminium and technological wood of several sections. Some of them have been curved.


EXECUTION DATE: 2016.


 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Cookies