VOLKER WESSELS HEADQUARTERS IN THE NETHERLANDS

When entering the atrium of this building, the first thing that catches everyone's eye is the slim-design wooden staircase. Constructed in glulam oak beams, the lateral elements are composed of a single piece, where the handrail has been made by machining the interior of the beam itself. In this wide, open space that continues up to the ceiling, the staircase gives access to the five floors of the building, connecting the different departments of the company.
  • Grupo Gámiz project vigam VOLKER WESSELS
  • Grupo Gámiz project vigam VOLKER WESSELS
  • Grupo Gámiz project vigam VOLKER WESSELS

About This Project

 


PROJECT TYPE: Headquarters.


LOCATION: Amersfoort (Netherlands).


ARCHITECT: Zwarte Hond Studio.


TIMBERWORK: De Groot Vroomshoop Gelijmde Houtconstructies B.V.


PRODUCT INFORMATION: Vigam-Glulam oak beams.


EXECUTION DATE: 2013.


 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Cookies